Actualitate

Săptămână importantă pentru cei 1800 de angajați cu contracte determinate de la CEO

Cei 1800 de angajați ale căror contracte de muncă cu Complexul Energetic Oltenia se vor termina la finalul acestui an vor afla la sfârșitul acestei săptămâni rezultatul primelor discuții dintre administrație și liderii de sindicat despre situația lor.

Oamenii sunt nerăbdători să audă ce șanse au ca activitatea lor în cadrul companiei energetice să fie prelungită, mai ales că, ultima dată, au stat cu sufletul la gură până în ultima zi.

Deocamdată, șansele să le fie făcute contracte pe perioadă nedeterminată sunt nule, însă angajații s-ar bucura și dacă le-ar fi prelungită activitatea cu încă șase luni.

Săptămâna trecută, au existat voci care au anunțat că ministrul Energiei, Sebastian Burduja, și-ar fi dat acordul în acest sens și este de acord cu prelungirea activității celor 1800 de angajați.

Miercuri, sindicaliștii și membrii Directoratului Complexului Energetic Oltenia vor avea prima rundă de negocieri pe această temă, iar sindicaliștii sunt optimiști că rezultatele întrevederii vor fi unele pozitive, mai ales că producătorul de energie se confruntă cu o criză acută de personal și nu-și permite să mai piardă salariați.

Vizualizări: 5,974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: