Eveniment

Doi copii s-au prăbușit cu ATV-ul în prăpastie

Doi copii s-au prăbușit duminică, 1 mai, cu ATV-ul într-o prăpastie din zona rezervaţiei naturale Râpa Roşie, în apropiere de municipiul Sebeş, judeţul Alba.

Salvatorii de la pompieri și Ambulanță intervin cu mai multe echipaje după ce doi copii s-au răsturnat cu ATV-ul într-o prăpastie.

”Atât elicopterul SMURD, echipajul de alpinişti cât şi Salvamont Alba intervin pentru căutarea - salvarea posibilelor victime”, a anunțat ISU Alba.

Pompierii mai spun că se va încerca trolierea cu elicopterul a doi salvatori pentru evaluarea și recuperarea copiilor.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ISU – Garda Sebeş şi echipaj de la Ambulanţă, dar și echipa de alpinişti de la Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia şi un elicopter SMURD.

Râpa Roşie găzduiește weekendul acesta evenimentul „Fun to fly”, un punct de atracţie pentru toţi cei care sunt interesaţi de aeromodelism.

actualizare: "La data de 01.05.2022, în jurul orei 14,30, doi fraţi, din municipiul Alba Iulia, un băiat de 14 ani şi o fată de 12 ani, în timp ce circulau cu un ATV, în scop de agrement, în afara drumului public, în zona denumită 'Râpa Roşie', situată în apropierea municipiului Sebeş, au căzut în râpă. La locul accidentului au intervenit numeroase forţe de salvare, inclusiv un elicopter SMURD, cu ajutorul căruia cei doi minori au fost scoşi din râpă, ulterior fiind transportaţi la spital", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 2,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: