Eveniment

S-a electrocutat la pescuit

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit, sâmbătă, după ce s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit la balta Proieni din Brezoi, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenta (ISU) Vâlcea.

"Paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi astăzi, în jurul orei 9,00, pentru salvarea unui bărbat de 55 de ani care s-a electrocutat, în timp ce se afla la pescuit. Incidentul s-a petrecut pe marginea bălţii Proieni din localitatea Brezoi, persoana electrocutată aruncând cu lanseta în zona firelor de înaltă tensiune care tranzitează zona", a precizat sursa citată.

La locul incidentului au intervenit un echipaj SMURD şi unul de la Ambulanţă, care au efectuat manevre de resuscitare fără rezultat favorabil.

"La sosirea acestora la locul intervenţiei, bărbatul a fost găsit in stop cardiac. A fost resuscitat timp de câteva zeci de minute, conform protocolului, dar manevrele efectuate nu au avut niciun rezultat, decesul fiind declarat de către medicul SAJ", au menţionat reprezentanţii ISU Vâlcea. 
 

Vizualizări: 2,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: