Eveniment

S-a aventurat în Pasul Vulcanului, deși nu avea permis

Doi tineri din Gorj s-au aventurat zilele trecute pe un drum greu accesibil din Schela. Cum șoferul de 23 de ani era puțin băut, iar traseul dificil chiar și pentru un șofer cu experiență, producerea unui accident era aproape inevitabilă.

Polițiștii au stabilit că tânărul șofer, din orașul Bumbești Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Schela, pe un drum greu accesibil către Pasul Vulcanului, ar fi intrat cu autoturismul într-un șanț de pe marginea drumului, rezultând rănirea pasagerului, în vârstă de 20 de ani.

“Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cu ocazia verificărilor efectuate a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a precizat IPJ Gorj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: