Actualitate

S-a aprobat regulamentul pentru acordarea voucherelor de vacanță pentru angajații CEO. Când urmează să fie virați banii!

Regulamentul pentru acordarea voucherelor de vacanță pentru mineri și energeticieni a fost aprobat în cadrul Comisiei Mixte ce s-a desfășurat vinerea trecută, la Complexul Energetic Oltenia. Liderii de sindicat și administrația companiei energetice s-au pus de acord în ceea ce privește drepturile angajaților companiei energetice, iar în perioada următoare urmează să le fie virate sumele pe carduri. Salariații producătorului de energie primesc vouchere de vacanță în valoare de 3300 de lei. „A fost Comisia Mixtă pentru aprobarea regulamentului pentru vocuherele de vacanță pentru angajații Complexului Energetic Oltenia. O să înceapă să vireze banii pe cardurile minerilor și energeticienilor începând cu această lună. 3300 de lei vor fi virați pentru angajați”, a anunțat președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe.

Nu toți minerii și energeticienii vor primi 3300 de lei

Conform unor surse din cadrul companiei energetice nu toți angajații producătorului de energie vor beneficia de suma de 3300 de lei. Cei care vor avea de suferit și în acest an sunt cei aproximativ 1800 de angajați care au contracte de muncă pe perioadă determinată. Astfel, ei nu vor beneficia inițial decât de jumătate din această sumă, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, urmând ca restul banilor să le fie virați pe carduri doar după ce vor avea contractele de muncă p

relungite.

Vizualizări: 5,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: