Politică

Rușeț: Iulian Popescu o să aibă o misiune foarte grea

Chiar dacă s-a trezit șef peste cea mai puternică organizație politică municipală, Iulian Popescu are șanse foarte mici să reușească în noua poziție.

Fostul lider al PDL Gorj și senator, Ion Rușeț, crede că Popescu va avea o misiune extrem de grea în fruntea organizației, mai ales că echipa lui Marcel Romanescu și-a arătat public susținerea față de primarul Târgu Jiului și a anunțat că îl va urma pe actualul edil.

Cât despre promovarea în funcția de prefect a lui Popescu, Rușeț crede că s-a încercat să i se creeze vizibilitate liberalului, pentru că fără funcții publice nu putea fi promovat. „Va fi o misiune foarte grea pentru Iulian Popescu să refacă organizația Partidului Național Liberal de la Târgu Jiu fără echipa domnului Marcel Romanescu, sau fără o parte din echipa domnului primar. Este o misiune foarte grea! Pe de altă parte, Iulian Popescu de pe poziția de președinte interimar al PNL Târgu Jiu și fără nicio funcție publică la nivelul județului, nu avea vizibilitate și nu puteai să-l promovezi”, a spus Ion Rușeț.

Liberalii pleacă pe capete la PSD. După ce Adrian Dăianu a semnat adeziunea la Partidul Social Democrat, ieri a venit rândul altor colegi liberali din echipa lui Marcel Romanescu să facă același lucru. Andrei Udriștoiu, Victor Pârvulescu și Mihaela Chimerel s-au alăturat organizației municipale a PSD Târgu Jiu.

 

Vizualizări: 2,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: