Social

Rovinari: Demersuri pentru construirea depoului pentru autobuzele electrice

Primăria orașului Rovinari a inițiat demersurile pentru construirea depoului necesar pentru autobuzele electrice cumpărate la începutul acestui an. În acest sens, administrația locală organizează o procedură, pe platforma națională de achiziții, pentru contractarea unui constructor. 

Investiția va consta în construirea și dotarea depoului pentru autobuze electrice, dar și în amenajarea drumului de acces către acesta. Depoul va fi de fapt o hală, dotată corespunzător pentru scopul pentru care va fi realizată. 

Pentru aceste lucrări, administrația locală din Rovinari pune la bătaie aproape 2.5 milioane lei, achiziția fiind împărțită în două loturi, respectiv construirea clădirii pentru mijloacele de transport în comun și amenajarea drumului de acces. 8 iunie este termenul limită pentru depunerea ofertelor. 

Trei autobuze electrice și cinci stații de încărcare a cumpărat primăria Rovinari în luna ianuarie. Achiziția de peste 7.4 milioane lei face parte din proiectul privind dezvoltarea mobilității urbane din Rovinari și Drăguțești, prin modernizarea sistemului public de transport local. 

Vizualizări: 1,823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: