pamFLEȚI

Românie, țară NATO, ce să caute tinerii fără armată la război?

România se pregătește să încorporeze, în caz de război, tinerii sub 35 de ani, chiar dacă nu au făcut armata. O adresă în acest sens a fost transmisă de Ministerul Apărării Naționale zilele trecute către toate Direcțiile de sănătate publică. 

Se cer datele medicale despre bărbații apți de serviciu militar, potrivit unui document postat de stiripesurse.ro.

”În conformitate cu art.47 din Legea nr. 446/2006 privind pregătirea populației pentru apărare cu modificările și completările ulterioare, pentru actualizarea bazelor de date privind cetățenii cu obligații militare, vă rugăm să dispuneți măsurile necesare pentru înaintarea către Centrul Militar Județean XXXXX, dacă este posibil până la data de 15.03.2022 a tabelelor nominale cu cetățenii români, bărbați, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care au fost înregistrați cu afecțiuni medicale incompatibile cu îndeplinirea serviciului militar.”, se spune în document.

Astfel de solicitări au ajuns deja și la medicii de familie din mai multe județe.

România este țară NATO, organizație pe care o finanțăm cu 2% din PIB în fiecare an și care are militari plătiți să intervină în caz de conflict. 

Ce să facă într-un eventual război niște tineri de 18 - 20 de ani, care nu stăpânesc o minimă tehnică de supraviețuire, ce să mai discutăm de luptă? În altă ordine idei, dacă am finanțat atâta amar de ani NATO și dacă NATO ne bagă în război, să aducă și soldați. Noi le punem la dispoziție...Generalii!

P.S.: Toată media ne-a umezit televizoarele cu imaginile unor copii trimiși de ruși carne de tun în război. Brusc și dintr-o dată, v-ați gândit așa... că puteți avea și voi, "carnea voastră"! Nicht!

Vizualizări: 6,524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: