Politică

Romanescu ironizează conducerea PNL Gorj: Am vechime cât toată conducerea la un loc a liberalilor!

Marcel Romanescu a ținut să le mai bată încă o data obrazul celor din conducerea Partidului Național Liberal Gorj pentru modul în care s-au purtat cu el și echipa lui. Romanescu afirmă că, în decizia de excludere, s-a stipulat faptul că nu au existat rezultate la Târgu Jiu, în condițiile în care există organizații care nu au câștigat niciun tur de alegeri și de 12 ani în rândul liberalilor.

Primarul din Târgu Jiu i-a ironizat pe cei care se regăsesc acum în conducerea liberalilor, adică Ion Iordache, familia și apropiații, spunând că, vechimea lui în PNL, este mai mare decât a tuturor celor ce se regăsesc în conducerea liberalilor gorjeni.

„Vechimea mea în Partidul Național Liberal este mai mare decât a întregii echipe de conducere a actualului PNL. Iar legăturile mele nu au dispărut, sunt mulți oameni în rândul liberalilor care condamnă modul în care au procedat liberalii cu mine. Am fost exclus eu și echipa pe motivul că nu au existat rezultate la Târgu Jiu, așa este stipulată în hotărârea care s-a luat în Biroul Permanent Județean. Dacă și la Târgu Jiu discutăm de lipsă de rezultate, ce facem cu restul organizaților care de 8 ani, de 12 ani nu au câștigat nici măcar un rând de alegeri?”, a declarat primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: