Politică

Romanescu explică de ce nu a fost în poza lui Vîlceanu

Deputatul Dan Vîlceanu a apărut duminică într-o fotografie cu oameni din partid despre care spune că l-ar susține pentru un nou mandat de președinte în fruntea PNL Gorj.

Din fotografie au lipsit primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, primarii orașelor Rovinari și Turceni, dar și primari vechi ai partidului, cum ar fi cel de la Cîlnic sau cel de la Bâlteni.

Marcel Romanescu a explicat de ce a lipsit de la ședința foto. “Neavând o opțiune foarte clară, am considerat că nu trebuie să particip la acea fotografie, la acea prezentare a candidaturii domnului Vîlceanu. În funcție de decizia pe care o iau astăzi, vedem exact ce avem de făcut”, a transmis Romanescu, acesta fiind reales la șefia PNL Târgu Jiu.

Pe surse este vehiculată și o candidatură a senatorului Ion Iordache la șefia PNL Gorj. “Este posibil să existe și o altă echipă”, a spus Romanescu, precizând că nu își dorește totuși o scindare a partidului. “Sunt oameni care îl susțin pe Dan Vîlceanu, sunt oameni care poate îl vor susține pe Ion Iordache dacă își va depun candidatura. Organizația județeană suferă, suntem de cel puțin 21 de ani într-o competiție electorală cu PSD și nu câștigăm niciodată. Ceva este în neregulă”, a mai punctat primarul din Târgu Jiu.

Acesta a avut și alte critici pentru actuala conducere a PNL Gorj, semn că este posibil să avem competiție la alegerile din 11 iulie. “De ce oare l-am pierdut pe domnul Bobaru la Bumbești Jiu, de ce oare l-am pierdut pe primarul de la Bălești, de ce oare primarul de la Bîlteni a fost tras pe linie moartă, deși a avut un rezultat foarte bun?”, a spus Marcel Romanescu.

Acesta l-a acuzat pe Dan Vîlceanu că nu a înțeles niciodată că performanță se face cu oameni mai buni decât el. “În biroul permanent județean, în loc să bage oameni care aduc voturi, a băgat oameni care doar să îi fie loiali, ceea ce în politică te costă. Dacă vrei doar ridicători de mâini, e ok, dar nu faci performanță”, a mai spus primarul din Târgu Jiu.

Printre susținătorii lui Vîlceanu sunt primari, consilieri județeni, care și directori de instituții, oameni pe care partidul i-a numit în diferite funcții.

Vizualizări: 2,412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: