Social

Șase posturi de medic, scoase la concurs

Serviciul de Ambulanță Județean Gorj a scos la concurs cinci posturi de medic la stația centrală de la Târgu Jiu și un post la substația de la Târgu-Cărbunești.

Unitatea sanitară are nevoie de medici specializați în medicină generală sau medicină de familie. Pot participa la concurs și cei aflați în ultimul an de rezidențiat, dacă au una din cele două specializări. 

Dosarele de concurs se depun până în data de 27 iunie, la Stația centrală a Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. Concursul va consta în evaluarea activității profesionale, participarea la o probă scrisă care va dura 3 ore, precum și parcurgerea unei probe practice, care se va desfășura la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. Pentru promovarea concursului un candidat va trebui să obțină minimum 120 de puncte. 

Deficitul de medici la SAJ Gorj este foarte mare și de mulți ani. Personalul medical operativ este format din 7 medici, 70 de asistenţi, 6 operatori registratori de urgenţă şi 75 de ambulanţieri.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj are stația centrală în Târgu Jiu și șase substaţii de ambulanţă la Motru, Novaci, Bumbești-Jiu, Târgu-Cărbunești, Rovinari și Turceni. 

Vizualizări: 2,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: