Social

Romanescu a cerut suplimentarea traseelor pentru transportul în comun

Nouă troleibuze cu autonomie extinsă vor ajunge la Târgu Jiu începând de săptămâna viitoare, conform unui grafic prestabilit, urmând a fi livrate până în luna decembrie, anunță primarul Marcel Romanescu.

“Este vorba despre mijloacele de transport ce completează lotul prevăzut printr-un proiect cu finanțare europeană din care fac parte și cele 11 troleibuze care circulă deja în municipiu”, a explicat edilul.

Cele nouă mijloace de transport pot circula și în afara rețelei electrice, putând fi folosite pe anumite trasee spre Romanești, Preajba, Prelungirea Panduri sau Iezureni.
“Am cerut, de altfel, Societății TRANSLOC suplimentarea traseelor, în așa fel încât să putem acoperi și acele zone care nu au beneficiat până acum de aceste servicii”, a mai precizat primarul.

Acesta reamintește că primăria are în derulare încă un proiect, tot cu finanțare europeană, ce prevede modernizarea infrastructurii de transport în comun la nivelul municipiului Târgu Jiu, dar și achiziționarea a încă 15 troleibuze din care șase tot cu autonomie extinsă. 

Vizualizări: 1,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: