Diaspora

Româncă decedată în Austria sub roțile propriei mașini

O femeie care se întorcea în țară cu mașina și-a pierdut viața în urma unui accident tragic tragic petrecut în localitatea Bad Schallerbach, din Austria.

Femeia în vârstă de 65 de ani se întorcea în România, din Belgia, împreună cu mama sa, și se oprise în Austria peste noapte. Aceasta a fost lovită de propria sa mașină și a fost rănită mortal vineri dimineață, în jurul orei 7:35, când a ieșit din pensiunea din localitatea austriacă și se pregătea de plecare către țară, a informat presa locală.

Anchetatorii nu știu încă în ce mod s-a petrecut tragedia dar cred că femeia româncă și-a pus valizele în portbagaj, înainte de a pleca, dar după ce s-a urcat în mașină a coborât din nou, cel mai probabil pentru că uitase ceva în camera unde fusese cazată, lăsând mașina oprită în pantă.

„Din motive care nu au fost încă clarificate, femeia a fost lovită de propria mașină, a căzut și a fost târâtă pe carosabil. Femeia de 65 de ani a fost rănită atât de grav încât a murit la locul accidentului, în ciuda măsurilor de resuscitare imediate efectuate de către personalul de prim ajutor și salvatori”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției austriece.

La locul stupidului accident au intervenit pompierii, serviciul de salvare, medicul de urgență și polițiștii. 

Vizualizări: 1,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: