Diaspora

Român împușcat pe muntele Athos. Preotul a vrut să împuște o pisică

Un preot român de la un schit din muntele Athos a împușcat un bărbat, tot român, care mucea ca necalificat la schit. Victima, în vârstă de 51 de ani, riscă să rămână acum fără ambele picioare. Se află acum internat într-un spital din Grecia, iar familia acestuia a cerut ajutorul Consulatului României în Salonic, după ce a văzut că starea bărbatului se deteriorează de la o zi la alta.

 

Săptămâna trecută, bărbatul a fost împușcat în ambele picioare, chiar de un preot de la schit. Părintele, tot român, s-a înfuriat pe o pisică, așa că a scos o pușcă și a încercat să tragă după ea. Fără să țină cont că, în apropiere, se afla și muncitorul.

 

În urma împușcăturii, pisica a reușit să scape, însă nu la fel se poate spune și despre bărbatul de 51 de ani. Acesta a căzut la pământ, fiind rănit la ambele picioare.

 

Mai grav este că preotul i-a cerut ca în fața poliției să declare că a fost rănit într-o partidă de vânătoare de mistreți. Bineînțeles, cu promisiunea că va avea grijă de el și că îl va trimite în țară.

 

Vizualizări: 1,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: