Diaspora

Milionar găsit într-o valiză

Poliția a deschis o anchetă pentru crimă după ce rămășițele dezmembrate ale milionarului Fernando Pérez Algaba, de 41 de ani, dat dispărut luna aceasta, au fost descoperite de un grup de copii, în Argentina, în urmă cu câteva zile.

Cazul terifiant a ieșit la lumină după ce copiii au găsit o valiză roșie în timp ce se jucau lângă un râu care traversează orașul Ingeniero Budge, provincia Buenos Aires. În valiză erau mai multe părți dintr-un corp uman. Părinții copiilor au anunțat poliția din Buenos Aires. Criminaliștii care au sosit la fața locului au descoperit în valiză picioarele și antebrațul unui bărbat. Inspectând zona, în râu au găsit un braț întreg. Ulterior, autoritățile au descoperit capul și trunchiul, potrivit El País .

Criminaliștii au constatat că trupul fusese tranșat „cu grijă”, ceea ce sugerează că omorul a fost săvârșit de un profesionist. După autopsie s-a stabilit că victima fusese împușcată de trei înainte de a fi dezmembrată

Poliția a identificat victima după amprente și după tatuajele distinctive pe care le avea. Antreprenorul fusese dat dispărut cu câteva zile înainte de a fi găsit mort.

Fernando Pérez Algaba câștigase milioane de dolari închiriind mașini de lux și tranzacționând criptomonede. Era, de asemenea, foarte popular pe rețelele sociale, având aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram.

În ultima perioadă, milionarul se mutase la Barcelona, dar revenise în Argentina natală de câteva zile. Algaba ar fi închiriat un apartament și ar fi trebuit să returneze cheile pe 19 iulie, dar asta nu s-a întâmplat și nici nu a mai răspuns la telefon, conform mărturiei proprietarului imobilului.

Poliția a arestat un suspect în legătură cu moartea lui Algaba. În timp ce motivul din spatele crimei rămâne deocamdată neclar, autoritățile suspectează că bărbatul a fost ucis din cauza numeroaselor sale datorii.

Vizualizări: 2,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: