Actualitate

Revocată din conducerea Minprest 

Unul dintre membrii Consiliului de Administrație al societății Minprest Serv SA va fi revocat din funcție. Este vorba de Mădălina Maria Drăgulescu, membru provizoriu în forul de conducere. 

Revocarea sa din calitatea deținută în CA al prestatorului de servicii pentru minerit este pe ordinea de zi a ședinței acționarilor societății programată să aibă loc în data de 28 decembrie. Măsura se va aplica începând cu 7 ianuarie 2023.

Drăgulescu a fost numită în fruntea Minprest Serv SA în 6 septembrie, pentru patru luni, pe locul ocupat până atunci de Lucian Făget, care a renunțat la mandat. La momentul numirii, aceasta ocupa funcția de șef Serviciu Audit Standardizare în cadrul CE Oltenia.

În ședința de la finalul anului, Adunarea Generală a Acționarilor de la Minprest Serv SA va alege un nou administrator, va stabili durata mandatului acestuia, precum și remunerația pe care o va primi. 

De precizat este faptul că CE Oltenia, care este acționarul majoritar al Minprest Serv SA, a declanșat o procedură de selecție pentru acest post, la care termenul limită de depunere a candidaturilor a fost 4 noiembrie. 

Vizualizări: 3,657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: