Actualitate

Rămân la conducerea instanțelor din Gorj 

Judecătoarea Gabriela Liao ar putea rămâne în continuare președinte al Judecătoriei Târgu Cărbuneşti. Propunerea de prelungire a delegării în cazul său va fi analizată în ședința Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de marți, 29 noiembrie. 

De asemenea, în cadrul aceleași ședințe va fi analizată și propunerea de prelungire a delegării judecătorului Vasile Bădoiu în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Motru. Bădoiu are grad profesional de tribunal.

Și pentru judecătorul Bogdan Ovidiu Albă a fost făcută o propunere de prelungire a delegării în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Novaci, urmând să fie analizată în cadrul respectivei ședințe. 

Un alt punct de pe ordinea de zi a ședinței Secției pentru judecători a CSM este cel privind propunerea de delegare a judecătorului Octavian Cosmin Semenescu în funcția de președinte al Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Gorj.

Totodată, încadrul ședinței va fi discutată și propunerea de prelungire a delegării judecătoarei Anca Elena Stegaru în funcţia de preşedinte al Secției I civilă a Tribunalului Gorj. Stegaru are grad profesional de curte de apel.

Vizualizări: 1,695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: