Eveniment

Reţinut, după ce s-a dezbrăcat în Târgu Jiu

Un bărbat care s-a dezbrăcat și a expus zonele intime pe o stradă din Târgu Jiu a fost reținut luni de polițiști, după ce mai săvârșise aceeași faptă în urmă cu câteva zile.

Individul, în vârstă de 50 de ani, este din comuna Bengești-Ciocadia, și a fost reținut, luni, pentru 24 de ore de polițiștii gorjeni după ce și-a expus zonele intime în public, au informat polițiștii sesizați de oameni la numărul de urgență 112.

„La data de 5 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că o persoană efectuează acte de exhibiționism în spațiul public. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că un bărbat de 50 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, și-ar fi expus zonele intime, provocând astfel indignare persoanelor din jur. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente” a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Bărbatul este recidivist după ce a mai fost reţinut şi pe data de 2 august, pentru aceleaşi fapte petrecute într-un bar.

Vizualizări: 4,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: