Social

Un nou proces al primăriei cu Pandurii

Clubul de fotbal CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu cere prelungirea contractului de comodat, privind folosirea stadionului în mod gratuit. După pierderea primului proces, Pandurii a pornit o altă acţiune în instanţă, pentru prelungirea contractului de comodat. 

"S-a deschis o acţiune împotriva autorităţii publice locale şi am considerat că este moral, ca pe perioada în care ne judecăm, clubul Pandurii să poată folosi terenul cu titlu gratuit. Noi nu am făcut altceva decât să le aducem la cunoştinţă că, odată cu definitivarea acelei acţiuni, sunt obligaţi să achite toate sumele restante pentru folosirea stadionului. Când am dat hotărârea de consiliu local am considerat că, dacă Pandurii câştigă prelungirea contractului de comodat, nu trebuie sa mai plătească nimic. Vorbim de patru ani în care puteau să folosească gratuit stadionul", a declarat primarul Marcel Romanescu.

Primarul municipiului Târgu-Jiu spune că luni va depune un proiect de hotărâre privind folosirea cu titlu gratuit a stadionului, de către clubul Pandurii, pe perioada desfăşurării noul proces. "Luni voi depune un alt proiect de hotărâre, în care încerc să îi conving pe consilieri ca să putem prelungi această perioadă, ţinând cont că există o nouă acţiune cu acelaşi obiect. Pe perioada în care ne judecăm să rămână ca Pandurii Lignitul Târgu-Jiu să folosească stadionul cu titlu gratuit, până hotărârea aceasta devine, la fel, definitivă şi irevocabilă", a adăugat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 999

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: