Eveniment

Șoferi cu probleme

Mai mulți șoferi din Gorj s-au ales cu dosare penale la finalul săptămânii trecute.

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Turburea, a condus ieri un autoturism pe DJ 661 din localitatea de domiciliu. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autoturism în localiatea de domiciliu, din direcția Petroșani-Târgu Jiu.

Și în acest caz testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“În ambele cazuri polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, a comunicat IPJ Gorj.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din orașul Tismana în timp ce conducea un autoturism pe DN 67D Peștișani având valabilitatea autorizației de circulație expirată.

Și un bărbat de 56 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost prins astăzi în timp ce conducea un autoturism pe DN 67D Arcani având valabilitatea autorizației de circulație expirată.

“În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice”, a mai precizat Poliția.

La data de 6 august, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din comuna Licurici, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67B Logrești, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care are suspendat acest drept.

 


 

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: