Eveniment

Accident la Turburea

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu puțin timp la Turburea, în județul Gorj.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că un bărbat de 38 de ani, din comuna Țânțăreni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Turburea, din direcția Țântareni- Turburea la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers către stânga a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 33 de ani,din orașul Târgu Cărbunești, care circula regulamentar din sensul opus de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, în urma evenimentului rutier au fost avariate și două autoturisme parcate regulamentar.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă conducătoarei auto urmează să-i fie recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: