Ultima oră

Restricţii de circulaţie din cauza caniculei

Restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale din 21 de judeţe, între care și Gorj, cauzate de caniculă. Camioanele mai grele de 7,5 tone nu vor putea circula de la ora 15.00 până la ora 20.00.

Pe sectoarele de drumuri expres și autostrăzi din administrarea CNAIR S.A. traficul se va desfășura în condiții normale.

Aceste restricții sunt instituite ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de către Administrația Națională de Meteorologie. Este cod portocaliu de val de căldură persistent, caniculă și disconfort termic accentuat.

Sunt exceptate vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pentru: transporturil de persoane; de animale vii și de produse perisabile de origine animală și vegetală; vehicule care participă la intervenții în caz de forță majoră; transporturi funerare;
transporturi poștale; transporturi de echipamente de prim ajutor; transporturi pentru distribuire de carburanți; transporturi de mărfuri sub temperatură controlată; transporturi pentru tractări vehicule avariate; transporturi pentru distribuirea de apă și hrană în zonele calamitate; transporturi cu vehicule specializate destinate prin construcție salubrizării; transporturi apă îmbuteliată; transporturi produse provenite din exploatări agricole; și transporturi militare implicate în exerciții multinaționale.

Vizualizări: 1,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: