Actualitate

Reparații la excavatoarele din carierele miniere

Complexul Energetic Oltenia a scos la licitație reparația cupelor de la excavatoarele miniere. Suma pusă la bătaie depășește o sută de mii de euro.

“Achiziționarea serviciului de reparat cupe este necesar pentru asigurarea menținerii in stare tehnica corespunzătoare a mecanismelor de acționare a roților cu cupe a excavatoarelor cu rotor din dotarea sectoarelor de cariera ale U.M.C. Motru, U.M.C. Rovinari si U.M.C. Roșia - Peșteana din cadrul Sucursalei Miniere, in vederea realizării activității de producție prevăzută in programul general de exploatare”, se arată în anunțul postat pe portalul de licitații publice.

Valoarea estimată a lucrării este de 656 mii lei. “Cupele reparate vor fi folosite in cadrul lucrărilor de mentenanță executate cu forte proprii. Funcționalitatea cupelor trebuie asigurată o perioadă cât mai îndelungată de timp, în condiții de menținere a stabilității și a geometriei proprii (s-a definit astfel, în termeni generali, noțiunea de fiabilitate a cupei), realizând în același timp diminuarea la maximum a eforturilor de taiere impuse sistemului de antrenare de către caracteristicile mecanice ale materialelor excavate”, se mai arată în anunț. 

Firmele interesate pot depune oferte până la data de 23 mai.

Vizualizări: 1,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: