Social

Repară și ce era stricat deja

Autoritățile din Gorj au primit deja peste 71 de milioane de lei pentru reabilitarea şi consolidarea obiectivelor afectate de cutremurele produse în 13 şi 14 februarie.

Evaluarea continuă și cam toate primăriile vor bani, că fiecare are o școală crăpată de ici, pe colo. Nu neapărat de la cutremur, dar dacă tot am avut norcul ăsta, de ce nu?

"Ieri, în şedinţa de Guvern, a fost aprobată o nouă alocare, fiind vorba de suma de 19.941 mii lei, din Fondul de Intervenţie la dispoziţia Guvernului, pentru lucrările necesare renovării şi consolidării obiectivelor afectate în urma cutremurului de pe raza municipiului Târgu Jiu, judeţul Gorj. În total, 71.418 mii lei au fost alocaţi pentru construirea, refacerea şi consolidarea clădirilor afectate în numai două săptămâni", a transmis prefectul Cristina Cilibiu.

Clădirea Palatului Administrativ din Târgu Jiu a fost cu adevărat afectată, la fel acoperișul Primăriei Târgu Jiu, mai multe biserici și câteva școli, precum și alte instituții. Evaluarea continuă.

Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: