Ultima oră

Cinci răniți într-un accident, printre care doi copii 

Un grav accident rutier a avut loc vineri pe DN 7, pe raza localității Milcoiu, județul Vâlcea, în zona Dealul Negru. 

În urma accidentului cinci persoane au fost rănite, printre care se numără doi minori, dar și o femeie însărcinată. Șoferul bulgar al unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers și s-a izbit violent de un cap de pod, au informat polițiștii.

“Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, un bărbat, cetățean bulgar, de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Milcoiu, ar fi pierdut controlul volanului, intrând într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea a 5 persoane (3 adulți și 2 minori), care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a informat  Poliția Vâlcea.

ISU Vâlcea precizează că la fața locului a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua una dintre victime, femeia însărcinată fiind preluată de elicopter iar minorii, în vârstă de 7 și 11 ani, fiind preluați de echipajele SMURD și SAJ Vâlcea și transportați la UPU.

Vizualizări: 965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: