Social

Recompensă pentru prinderea celor care au omorât câinii maidanezi. Vezi cine o oferă!

Cazul câinilor maidanezi, descoperiți morți într-o pădure din localitatea Câlnic, a creat un val de reacții în rândul iubitorilor de animale, din județul Gorj. Oamenii vor ca făptașii să fie prinși cu orice preț, și pedepsiți. 

De altfel, un preț deja a fost pus de către un gorjean.

„Ofer pentru început recompensa de 1000 de euro pentru cine oferă un indiciu clar despre autorii masacrului de la Câlnic - Cărbunesti! Aceștia trebuie să răspundă dar nu în limitele legii ci în limitele judecății morale: ochi pentru ochi, dinte pentru dinte! Păcat ca am ajuns să trăim și să vedem asemenea specimene de oameni și asemenea atrocități”, este mesajul postat de Ovidiu Tender Păsărin.

Mesajul acestuia nu a rămas fără reacții. „Mai adaug și eu 100, să crească miza ….poate dacă tot am ajuns la momentul în care banii sunt mai importanți ca tot ce ne înconjoară, poate ai noroc și găsești ceva concret”, a comentat o altă persoană hotărâtă să-i găsească pe cei care au omorât animalele fără stăpân.

„Cățeii au fost capturati de hingheri zilele trecute, din Carbunesti! O parte mare dintre ei au fost crescuti si ingrijiti de dna Felicia Fugaru care a tot incercat sa-i opreasca sa nu-i ia. Ieri(n. red. sâmbătă, 28 octombrie) au fost gasiti toti morti in pădurea de la Câlnic. Toti oamenii au spus ca este vorba despre o duba de hingheri alba cu numar de Brasov. Hingherii sunt cei din Carbunesti. Este probabil logic pentru toata lumea cum au ajuns morti acolo si de cine au fost adusi atata timp cat acesti hingheri i-au capturat. Fiecare catel in parte avea o poveste tragica in spate. Majoritatea erau femele care aveau puiuti in burta (cum se vede si din poze) si care trebuiau sa nasca. Cei din zona Calnic au spus ca erau camere de filmat care au surprins hingherii cu duba. Nu stim ce s-a intamplat cu acele videouri, daca au fost puse la dispozitia politiei”, a comentat o altă persoană.

Nu au lipsit nici reacțiile celor care amendează abandonul de animale, o practică de neoprit în România. 

"Dacă haita de maidanezi sfâșia un copil, mai punea cineva recompensă pentru identificarea celor care i-au abandonat?" 

"Găsiți cei care aruncă pisici și câini la ordinea zilei. Nimeni nu face nimic în sensul ăsta" au fost mesajele altor persoane. 

Cert este că și reprezentanții IPJ Gorj au transmis faptul că a fost declanșată o anchetă în acest caz. 

Reamintim că peste 20 de câini fără stăpân au fost găsiți morți într-o pădure din Câlnic. Animalele nu erau microcipate și nu prezentau urme de violență sau lovituri la exterior, după cum a transmis Poliția.

 

Vizualizări: 1,957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: