Actualitate

Răspunsul halucinant pe care l-a dat Plaveti greviștilor

De un răspuns halucinant au avut parte minerii care au intrat în greva foamei la geamul lui Dan Iulius Plaveti. Acesta i-ar fi chemat pe protestatari în birou și le-a transmis că dacă nu le convine situația, să-și caute de lucru în altă parte.

 

În istoria companiei, că au tot fost proteste, niciun alt director n-a avut un astfel de comportament cu vreun protestatar. Oamenii n-au venit de drag la Târgu Jiu, ci de frică. De teamă că vor rămâne pe drumuri și vor afla prea târziu. De teamă că se alege praful de carieră și ei vor afla ultimii pentru că zona Jilț Nord riscă să se blocheze, iar intrând în greva foamei bieții mineri au vrut să tragă un semnal de alarmă.

 

I-a liniștit Plaveti de n-a mai putut. „Ne-a chemat sus domnul director general Plaveti și ne-a spus că dacă nu ne convine serviciul să ne găsi în altă parte. Dumnealui să nu uite că noi avem peste 25 de ani de muncă în carieră și el a venit acum. Mai bine ar face să plece dumnealui. Nu vrea să accepte 40 de salarii să fie trecute în CCM și a recunoscut că e pus să respecte planul de restructurare și că nu se abate de la acel plan. E conștient probabil că vor urma concedieri colective. Deblocarea Carierei Jilț se tot amână în continuare, s-a amânat un an de zile și probabil asta e scopul să amânăm ca să închidem”, a spus Marius Berca, salariat al Carierei Jilț Nord.

Vizualizări: 2,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: