Social

Rabla Local începe în 21 aprilie

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat că primăriile pot depune cereri de finanțare pentru programul Rabla Local din data de 21 aprilie.

Cererile de finanțare și documentația aferentă se depun prin intermediul aplicației informatice în perioada 21 aprilie 2023, ora 10.00 – 28 aprilie 2023, ora 23.59.

Conturile create și utilizate pentru înscrierea în cadrul programelor derulate de AFM rămân valabile și pot fi accesate pentru depunerea cererilor de finanțare în cadrul programului privind casarea autovehiculelor uzate.

„După încheierea contractelor de delegare încheiate de Administrația Fondului pentru Mediu cu unitățile administrativ-teritoriale și publicarea pe site-ul: www.afm.ro a listei cu UAT-urile care au încheiat contracte de delegare, AFM va publica anunțul de deschidere a sesiunii de înscriere pentru solicitanții persoane fizice și a sumelor alocate”, potrivit AFM.

Prin intermediul programului, persoanele fizice care vor casa o mașină mai veche de 15 ani vor putea primi, de la primăria de care aparțin, un stimulent în valoare de 3.000 de lei, fără a fi obligați să-i folosească pentru a cumpăra o mașină nouă.

Vizualizări: 944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: