Social

Supermarket Penny și la Turceni 

Un magazin Penny cu carmangerie va fi amenajat în orașul Turceni. Investitorul a inițiat demersurile în acest sens și încearcă să obțină avizele necesare pentru demararea proiectului. 

”Obiectul proiectului îl constituie amplasarea unei construcţii cu funcţiunea de magazin pentru desfacerea mărfurilor alimentare şi nealimentare de uz casnic. Scopul investiţiei este acela de a asigura deservirea populaţiei rezidente în cartier cu produse de primă necesitate în condiţii de calitate sporite, precum şi acela de a salubriza şi îmbunătăţi considerabil aspectul urbanistic al zonei”, scrie în memoriul de prezentare aferent solicitării de emitere a acordului de mediu, depusă la Agenția pentru Protecția Mediului Gorj. 

Magazinul va fi construit în intravilanul orașului Turceni, la intersecția a două drumuri județene, pe o suprafață de 5463 mp, în zona locuințelor colective. Terenurile aparțin unor persoane fizice cu care dezvoltatorul rețelei de magazine Penny are contracte de reprezentare.

Investiția se ridică la 5 milioane de lei, perioada de implementare fiind de 12 luni. Accesul în incintă se va realiza din sensul giratoriu ce unește străzile DJ 673 și DJ674. Se vor amenaja 47 de locuri de parcare, din care 3 locuri rezervate persoanelor cu dizabilități locomotorii.

 

Vizualizări: 2,594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: