pamFLEȚI

Putin a dat de dracu'! Iohannis convoacă CSAT-ul 

Situaţia tensionată dintre Ucraina şi Rusia a dus la mobilizarea mai multor efective militare în zona Mării Negre, americanii şi ruşii acuzându-se reciproc de suplimentarea efectivelor militare. În acest context, presedintele Klaus Iohannis, vădit deranjat de zgomot, a convocat o şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT). 

"Voi convoca săptămâna viitoare o şedinţă a CSAT. Situaţia este una îngrijoratoare, au apărut tensiuni în zona Mării Negre, în special în zona de est a Ucrainei. Urmărim cu foarte mare atenţie aceste lucruri. Să nu îşi imagineze nimeni că aştepăm informaţii de la alţii, noi dăm informaţii altora, avem servicii performante pe această zonă. Nu vreau să intru în multe detalii de tip militar. Îi asigur pe români că noi suntem pe fază", a declarat Iohannis, deși aș fi putut să jur că e pe nul.

Alianţa Nord-Atlantică a fost solicitată de către Ucraina să acţioneze pentru a opri o izbucnire a unui conflict militar cu Rusia, acuzată că a suplimentat efectivele militare în regiunea Crimeea, anexată în 2014. 

Iritat de tupeul rușilor, Iohannis a dat cu pumnul în masă. În urma impactului, masa a ajuns la ortopedie! 

P.S.: Dragă Werner, vezi ce dracului pălăi mâine prin ședința aia, că sprijinul nostru nu poate consta decât maxim în a ne băga cu curul în mare și a trage o bășină. Asta în speranța de a crea turbulențe, interferențe... de la "ale" bășini mărețe. Dar nici măcar pe asta nu suntem siguri, fiindcă făsuiul este egiptean și nu produce efecte ca al nostru, românesc.

Vizualizări: 12,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: