Eveniment

Pușcărie pentru fiul lui Sandokan

Fiul interlopului Sandokan din Târgu Jiu a fost condamnat, în primă instanță, pentru tentativă de omor. Marius Nisciuc va executa patru ani și opt luni de pușcărie după contopirea pedepselor. Decizia Tribunalului Gorj nu este definitivă. 

Bărbatul de 36 de ani, recidivist, l-a lovit cu un cuțit, în zona capului, pe fiul său vitreg. Băiatul de 14 ani a fost grav rănit, fiind transferat la Spitalul Județean Craiova, unde a stat internat o săptămână, la secția Chirurgie. Incidentul a avut loc în luna februarie a acestui an, într-un bar din oraș, după o ceartă cu soția.

„Condamnă inculpatul Nisciuc Marius la pedeapsa de 4 ani și 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie”, a decis, luni, Tribunalul Gorj.

„Mariusică” are două condamnări definitive la activ, așa că instanța a dispus contopirea pedepselor.

"Contopește pedepsele de 4 ani și 6 luni închisoare, 6 luni închisoare și 11.950 lei amendă penală reprezentând 239 zile amendă a 50 lei ziua, în pedeapsa cea mai grea, de 4 ani și 6 luni închisoare, la care adaugă sporul de o treime din celelalte pedepse, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 8 luni închisoare, în condițiile art. 60 C.pen. și 11.950 lei amendă penală reprezentând 239 zile amendă a 50 lei ziua. Deduce din pedeapsa aplicată durata reţinerii și arestului preventiv de la 11.02.2022 la zi. Constată că persoana vătămată C.A.D., nu s-a constituit parte civilă în cauză”, potrivit sentinței ce poate fi atacată cu apel.
Interlopul este judecat și în alte dosare.

Vizualizări: 7,875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: