Eveniment

Trimis la pușcărie după ce a prădat un cunoscut magazin din Târgu Jiu 

Un bărbat care a sustras câteva mii de lei dintr-un sertar al raionului pentru băuturi al magazinului Mondial de pe strada Unirii din Târgu Jiu a fost condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare. 

Conform anchetatorilor, în 11 iunie, în jurul orei 5 dimineața, profitând de faptul că raionul respectiv nu era supravegheat, angajata responsabilă fiind plecată la magazie pentru a completa cu marfă rafturile cu băuturi, acesta s-a deplasat în acea zonă, de unde a sustras sertarul în care erau depozitate sumele de bani încasate. A fost observat de o altă angajată, care a început să strige la acesta. 

Fiind astfel surprins, a încercat să fugă de la fața locului, însă a căzut pe sol în spatele tejghelei, scăpând din mână sertarul cu încasări, dar imediat s-a ridicat şi a sustras suma de 2.625 lei, părăsind locul faptei şi alergând în direcția străzii Republicii. Au fost sesizați polițiștii, care la scurt timp au reuşit să-l prindă, în zona gării din Târgu Jiu. Asupra sa a fost găsită întreaga sumă sustrasă, care a fost restituită reprezentanților magazinului. 

Fapta a fost săvârșită de acesta în stare de recidivă postexecutorie. A fost reținut, în prezent fiind în arest preventiv, măsură menținută de magistrații Judecătoriei Târgu Jiu prin soluția dată în 20 octombrie, în acest caz.

Hoțul a recunoscut săvârşirea faptei reţinute în sarcina sa, atât în faza de urmărire penală, cât şi în faza de judecată. Având în vedere că și-au recuperat prejudiciul, reprezentanții magazinului Mondial nu s-au constituit parte civilă în cauză. 

Hotărârea Judecătoriei Târgu Jiu nu este definitivă și poate fi contestată. 

 

Vizualizări: 6,657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: