Social

Prunariu cere demisia ministrului Novak

La protestele care au avut loc joi la sediul Ministerului Sportului din București au luat parte și reprezentanți ai clubului târgujian Pandurii, nemulțumiți de activitatea ministrului.

A protestat la București și directorul clubului Pandurii, Mihai Prunariu, care a avut mari probleme cu clubul de la Târgu Jiu în mandatul ministrului actual al sportului.

Acesta este de părere că Eduard Novak trebuie să plece din fruntea Ministerului Sportului iar motivele sunt numeroase. „În primul rând pentru că nu avem dialog cu domnul ministru Novak, ne-a chemat anul trecut de vreo două ori dar nici nu a stat de vorbă cu noi. Ne-a tăiat din bugetul clubului, nu știu ceilalți colegi, dar eu vorbesc în numele clubului Pandurii”, a spus supărat Prunariu care s-a trezit cu 40% din bugetul clubului tăiat în condițiile în care nici anul trecut s-a dat rectificare pentru premierile sportivilor.

Problemele cu care se confruntă clubul Pandurii sunt mari plecând de la echipamente pentru sportivi și continuând cu Hotelul Sport care stă închis de ani de zile pentru că nu se găsește înțelegere la ministrul sportului. „Ne-au tăiat echipamentele la sportivi. În al patrulea rând avem cele mai mici salarii dintre toți bugetarii din România.  În al cincilea rând e și situația în care se află Hotelul Sport și de trei ani de zile solicit ministerului să ne aloce o sumă modică de bani  pentru centrală ca să putem da drumul activității la hotel și nu primim nici un răspuns”, a mai precizat șeful clubului departamental Pandurii Târgu Jiu, aflat în subordinea MTS. 

Fără hotel, fără echipamente și bani de premieri, sportivii clubului Pandurii continuă însă să facă performanță și să aducă medalii pentru clubul din Târgu Jiu, două dintre atletele clubului, Mădălina Gherghinoiu și Georgiana Știrbu, fiind deja medaliate în acest an la concursurile atletice de sală.  

Vizualizări: 814

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: