Social

Numeroase funcții de conducere vacante la Spitalul Județean

Nouă funcții de conducere din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu sunt în prezent vacante. Conducerea unității medicale a solicitat Consiliului Județean Gorj avizul pentru ocuparea prin concurs a acestor posturi. 

Sunt vacante funcțiile de șef de secție la secțiile Medicină Internă I, Endocrinologie, Neonatologie, Ortopedie și Traumatologie, Boli Infecțioase, Dermatovenerologie, dar și cele de șef de laborator în cadrul laboratoarelor de Radiologie și Imagistică Medicală și Explorări Funcționale, precum și cea de șef de serviciu la Serviciul special de prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale. 

Solicitarea conducerii unității medicale privind obținerea avizului în vederea organizării concursurilor pentru aceste funcții de conducere va fi analizată în ședința Consiliului Județean programată pentru data de 27 martie. 

”Până la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere vacante, coordonarea activității structurilor mai sus menționate este asigurată de personalul de specialitate din cadrul unității sanitare publice, delegat de către manager, în condițiile legii. Astfel, în vederea inițierii de către managerul unității sanitare publice a procedurii de organizare a concursurilor/examenelor de ocupare a funcțiilor de conducere vacante de șef de secție, șef de laborator și șef de serviciu, se propune Consiliului Județean Gorj avizarea solicitării transmise”, scrie în raportul de specialitate aferent proiectului de hotărâre. 

 

Vizualizări: 1,915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: