Social

Apel umanitar pentru un fost antrenor de la Pandurii

Publicistul Dorin Brozbă a lansat un apel umanitar pentru ajutorarea antrenorului Florin Bejinaru. Acesta are nevoie de 30.000 de euro pentru intervenții într-o clinică din străinătate.

„Nu demult, o veste tristă a cuprins întreaga suflare panduristă, atât din Gorj, cât și din întreaga țară: minunatul și loialul fost fotbalist și actual antrenor, Florin Bejinaru, cu o activitate neîntreruptă, de peste 30 de ani, sub culorile îndrăgitei grupări sportive, a suferit o intervenție chirurgicală complicată într-un spital bucureștean.

În acest moment dificil, drumul sigur pentru viață, trebuie urmat într-o clinică de specialitate din străinătate, iar suma de 30 de mii de euro necesară urgent, este peste puterea materială a familiei sale.

Haideți, să ne mobilizăm cu toții, panduriști, oameni simpli sau iubitori de fotbal și de performanță, și să-l ajutăm pe acest OM special, dedicat atâta amar de vreme echipei sale favorite, Pandurii Târgu-Jiu, dragostea gorjeană de pretutindeni!”, a anunțat Dorin Brozbă.

Persoanele care vor să ajute pot face donații în contul RO24BACX0000001709993000, deschis pe numele Bejinaru Florin Constantin, la UNICREDIT ȚIRIAC BANK S.A.

Vizualizări: 1,487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: