Social

Promite că oamenii nu vor mai avea probleme cu apa

Seceta nu va mai aduce probleme ca în ultimii ani în comuna Bălănești, din Gorj. Edilul anunță că vrea să facă un foraj ca să suplimenteze capacitatea de apă și oamenii să nu mai aibă probleme în perioadele secetoase.

Au mai fost făcute două foraje, în ultimii ani, dar acestea s-au dovedit insuficiente, a declarat primarul din Bălănești, la Accent TV.

Odată ce noua investiție va fi gata, primarul dă asigurări că sătenii nu vor mai avea probleme din cauza lipsei apei în perioada verii. „Vrem să mărim capacitatea sursei de apă din Bălănești. Prin PNDL 2, am obținut finanțare pentru construirea unei gospodării de apă și două foraje, acestea nu fac față cerințelor cetățenilor în anotimpul secetos. În perioada următoare, o să executăm un foraj de adâncime și îmi doresc ca, pe perioada secetoasă, să nu mai fie nicio problemă. Au fost mari probleme cu sistemul de alimentare cu apă. Cel mai dureros e atunci când oamenii vin de la câmp, de la serviciu și au nevoie de un duș. Majoritatea cetățenilor au investit, și-au făcut băi moderne. Fără apă, nu se pot folosi de ele”, a transmis primarul din Bălănești, Ovidiu Pungan.

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: