Eveniment

Procurorii deschid dosar penal după moartea lui Petrică Mîţu Stoian

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, ca urmare a decesului cântăreţului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian.

„În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secţiei de terapie intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa”, a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Cel mai probabil, ancheta se va extinde și la Clinica Nera, acolo unde i s-a făcut rău lui Petrică Mîțu Stoian în prima noapte după efectuarea unei ședințe în camera hiperbară.


Artistul s-a vaccinat în primăvară, iar acum câteva săptămâni a trecut printr-o formă medie de Covid. „Se vaccinase cu ambele doze. S-a vaccinat în primăvară printre primii. Dacă vă uitaţi pe Facebook-ul lui, a postat că e printre primii solişti care s-au vaccinat”, a povestit prietenului lui, Constantin Enceanu.

Petrică Mîțu Stoian a vrut să facă un tratament post-Covid la o clinică privată din Reșița, dar se pare că în urma terapiei cu oxigen hiperbaric s-a ales cu o afecțiune pulmonară.

Artistul a murit sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, la spitalul din Reşiţa. Acesta avea 61 de ani.

Trupul neînsuflețit al marelui interpret de muzică populară va ajunge în cursul zilei de luni la sediul Ansamblului Folcloric “Maria Tănase”, unde va rămâne până marți dimineața. 

Vizualizări: 1,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: