Eveniment

Prinşi sub influenţa alcoolului la volan

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Scoarţa, a fost surprins de poliţişti conducând pe drumul comunal Pișteștii din Deal sub influenţa alcoolului. Acesta a fost sancţionat şi pentru nerespectarea carantinării la domiciliu şi a interdicţiilor de deplasare. 

"În noaptea de 5/6 mai a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au depistat un bărbat de 35 de ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal Pișteștii din Deal, iar în urma testării cu aparatul etilotest  a rezultat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", transmite IPJ Gorj. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Un alt bărbat de 74 de ani, din comuna Samarinești, a fost şi el surprins în trafic conducând sub influenţa alcoolului pe Drumul Judeţean 671 B Samarinești. 

"La data de 5 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat în trafic un bărbat de 74 de ani, din comuna Samarinești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 B Samarinești, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat", transmite IPJ Gorj. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 1,450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: