Eveniment

Prins în timp ce încerca să-şi violeze fosta concubină

Un tânăr din comuna Țânțăreni, care este plecat la muncă în Italia, a sunat ieri la poliție să anunțe că mama acestuia, în vârstă de 67 de ani, este agresată fizic de fostul concubin, pătruns fără drept în locuința sa.

Polițiștii ajunși la domiciliul femeii, alarmați de strigăte, au desfăcut lanțul cu care era închisă poarta de acces, au pătruns în locuință, unde au verificat toate încăperile, iar în una din dependințe au identificat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, dezbrăcat parțial, care încerca să întrețină relații intime cu femeia, fără acordul acesteia. 

Bărbatul a fost imediat imobilizat de polițiști și încătușat, fiind ulterior dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. 

„Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în după-amiaza aceleiași zile, în jurul orei 17:10, bărbatul în cauză a spart geamurile de la ușa de acces în locuința femeii, ar fi pătruns fără drept în încăpere, unde ar fi lovit-o pe aceasta cu pumnii în zona feței și a corpului, ar fi deposedat-o de telefoanele mobile, după care ar fi încercat să întrețină relații intime cu aceasta prin violență. Femeia în vârstă de 67 de ani prezenta multiple urme de violență la nivelul ochilor și buzei superioare, fapt pentru care polițiștii au solicitat ambulanța și au asigurat transportul acesteia la Spitalul Turceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, potrivit Poliției Gorj. 

Față de bărbatul de 66 de ani, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, violare de domiciliu, distrugere și tentativă de viol și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj pentru 24 de ore. 

În cursul zilei de astăzi, agresorul urmează să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere corespunzătoare.

 

Vizualizări: 645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: