Social

Aparegio înscrie din nou. Sănătatea oamenilor, pe ultimul loc

Apa pe care o primesc locuitorii municipiului Târgu-Jiu arată ca aceea dintr-o baltă. Milioanele de euro "investite" şi creşterea tarifelor nu au ajuns şi pentru furnizarea unei ape potabile. După taxa pe care au pus-o pe apa de ploaie, se pare că fix pe aceasta o distribuie locuitorilor, dar din cauza conductelor ruginite nici aceasta nu mai este potabilă.

Primarul municipiului Targu-Jiu, Marcel Romanescu, a postat un videoclip, primit de la un cetăţean, în care apa de la robinet este mai mult maro, în locuinţele târgujienilor ajungând mai mult noroi. 

"Din nou, APAREGIO! Iată apa pe care o primesc locuitorii din centrul municipiului Târgu Jiu la robinet! (...) Îmi propusesem să nu mai aduc vreodată vorba de APAREGIO deoarece am considerat că, din moment ce au reușit să obțină toate măririle de tarife pe care le-au cerut, cei de acolo vor avea măcar bunul simț să ofere servicii de calitate. Să putem beneficia de apă potabilă ca orice municipiu dintr-o țară membră a Uniunii Europene! Se pare că nu se poate! În ciuda zecilor de milioane de euro, în ciuda tarifelor tot mai mari percepute de la populație, continuăm să primim noroi la robinet!", a scris Marcel Romanescu pe reţeaua de socializare.

Vizualizări: 1,221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: