Social

Susținerea publică a avut efect. Flavia Groșan, audieri fără sancțiune!

Medicul Flavia Groșan a fost audiat luni la Colegiul Medicilor Bihor, după ce a afirmat că persoanele cu Covid-19 prezintă o "pneumonie atipică" şi a găsit un tratament, vindecând peste 1.000 de persoane. 

În urma audierilor aceasta nu a primit nici o sancţiune din partea Colegiului Medicilor. Pneumologul Flavia Groşan s-a bucurat de o susţinere numeroasă. Mai mulţi susţinători şi admiratori ai acesteia au fost prezenţi în faţa Colegiul Medicilor pentru a o încuraja.

"A fost o discuţie amiabilă cu doamna doctor, în care dânsa şi-a exprimat dragostea faţă de pacienţi, empatia faţă de ei. Noi ştim că există o simpatie foarte mare în rândul tuturor pacienţilor pe care domnia sa i-a tratat. Am dorit să precizez că este vorba despre încălcarea articolelor 10 şi 22 din codul de deontologie profesională, legat de denigrarea unor colegi şi de afirmarea în spaţiul public a succesului unor protocoale de tratament care nu au fost confirmate prin studii ştiinţifice", a declarat preşedinta Colegiului Medicilor, Carmen Pantiș, pentru Bihoreanul.

După câteva ore de audieri, medicul Flavia Groșan, însoțită de avocatul său, a ieșit de la audieri, iar numărul de oameni adunați în fața Colegiului Medicilor Bihor, a impresionat-o profund.

 

Vizualizări: 2,656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: