Eveniment

Prins de patru ori la volan cu permisul anulat

Un bărbat de 28 de ani, din comuna Crasna, a ajuns în arestul poliției, după ce a fost prins pentru a patra oară la volan având permisul de conducere anulat. 

Prima dată s-a întâmplat pe data de 29 mai 2019. Atunci tânărul a fost depistat în timp ce conducea pe Bulevardul Ecaterina Teodoriu din Târgu-Jiu. 

După o lună, la data de 29 iunie 2019, bărbatul a fost depistat de polițiști din cadrul Biroului Rutier conducând un autoturism pe strada Victoriei, din municipiul Târgu-Jiu. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și de această dată, polițiștii i-au întocmit dosar penal. 

După mai bine de un an, la data de 4 iulie 2020, același bărbat a fost depistat de polițiști conducând un autoturism pe strada Bicaz, din municipiul Târgu Jiu. 

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul avea o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 3 octombrie 2020, bărbatul a fost depistat din nou de polițiști conducând un autoturism pe Calea Severinului, din municipiul Târgu-Jiu, având permisul de conducere anulat. 

„La data de 1 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au pus în executare un mandat de aducere pe numele bărbatului, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, în vederea audierii. În urma administrării probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat”, anunță IPJ Gorj.

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale.

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: