Actualitate

Primele drumuri județene asfaltate în acest an

Veste bună de la Consiliul Județean Gorj. Cosmin Popescu anunță că va semna un contract de peste 130 de milioane de lei, bani ce vor fi folosiți pentru asfaltarea a cinci tronsoane de drum județean.

Sumele vor veni prin Programul de Investiții „Anghel Saligny”. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, a explicat care sunt drumurile ce vor fi modernizate în primă fază. „Săptămâna viitoare, o să semnăm un contract de finanțare de 137 de milioane de lei ce cuprinde reabilitarea infrastructurii rutiere pentru mai multe calupuri de drumuri județene. Primul leagă comuna Drăguțești de Dănești, al doilea Tălpășești – Răchiți – Runcu cu ieșire în DN 67D. Cel de-al treilea Ursați – Suseni, ce face legătura cu spitalul din Dobrița. Al patrulea e Bălănești – Grui, adică legătura între Bălănești și Mușetești și cel de-al cincilea leagă localitățile Turcinești – Rugi – Curpen – Stănești – Ursați”, a anunțat Cosmin Popescu.

Un alt mare proiect va fi semnat tot prin “Anghel Saligny”. „Avem finanțarea asigurată pentru acesta. Avem discuții pentru semnarea celui de-al doilea contract de finanțare. Un proiect de 138 de milioane de lei”, a mai spus președintele Consiliului Județean Gorj într-o emisiune la Radio Accent.

Vizualizări: 2,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: