Social

Primarul din Rovinari, impresionat de gestul unor localnici

Sute de rovinăreni au participat vineri la curățenia orașului. Primarul Robert Filip a fost impresionat de modul în care unii localnici amenajează spațiile verzi de lângă blocuri.

„Un lucru mi-a atras atenția în mod deosebit. Felul în care cei mai mulți locatari și-au amenajat grădinile cu flori din fața blocurilor. Pentru ei, alături de Consilierii Locali și de echipa mea de la Primăria orașului Rovinari, punem la punct un plan prin care să-i recompensăm și să-i motivăm să continue”, a spus primarul Filip.

O altă constatare a fost aceea că unele cartiere sunt curate, dar în altele sunt maldăre de gunoaie. “Am constatat cu bucurie că cei mai mulți dintre rovinareni au înțeles importanța păstrării curateniei în oraș, astfel că, în mare parte din zonele vizate, voluntarii nu s-au aplecat nici măcar după o simplă hârtiuță. Au fost însă și zone de unde au fost adunate maldăre de gunoaie, dar nu ne descurajăm și credem cu tărie că lucrurile se vor îndrepta și aici”, a transmis primarul Robert Filip.

Acesta le-a mulțumit rovinărenilor care s-au implicat în acțiunea de curățenie, așa cum o fac în fiecare an.

Vizualizări: 5,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: