Social

Primăriile angajează asistenți medicali comunitari 

Două posturi de asistent medical comunitar debutant au fost scoase la concurs de primăria municipiului Târgu Jiu. Este vorba de funcții contractuale, disponibile pentru Compartimentul de asistență medicală comunitară din cadrul Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu. 

Persoanele interesate pot depune dosarele de înscriere la selecție până în data de 28 martie. Concursul va debuta în data de 11 aprilie, cu proba scrisă, urmând ca interviul să aibă loc în cel mult 4 zile lucrătoare de la susținerea probei scrise. 

La selecție pot participa absolvenții școlii sanitare postliceale sau echivalente, care dețin certificat de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. 

Și primăria Mușetești caută să angajeze un asistent medical comunitar, pentru Compartimentul de asistență medicală comunitară. În acest caz este vorba de un post destinat celor care au gradul profesional de asistent. 

Candidaturile pot fi depuse și în acest caz până în data de 28 martie, urmând ca proba scrisă să aibă loc în 6 aprilie, iar interviul în 8 aprilie. 

Pe lângă condițiile specifice cerute de primăria Târgu Jiu pentru posturile de asistent medical comunitar, administrația locală din Mușetești cere ca aplicanții să aibă experiență în specialitatea studiilor de cel puțin 6 luni, dar și să facă dovada promovării examenului de debutant. 

Vizualizări: 1,471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: