Social

AJOFM Gorj organizează cursuri de babysitter 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj vine în întâmpinarea șomerilor care doresc să se califice sau să se recalifice în anumite meserii. În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, agenția de șomaj va organiza, în perioada martie-mai, cursuri de babysitter, brutar, cameristă, confecționer-asamblor articole textile, dulgher- tâmplar-parchetar, fierar betonist montator prefabricate și de sudor. 

”Persoanele interesate să urmeze aceste cursuri de calificare/recalificare sunt invitate la sediul instituţiei noastre din Târgu Jiu, str. Lt. Col. D. Petrescu, nr1, pentru înscriere”, au transmis reprezentanții AJOFM Gorj. 

La aceste cursuri pot participa persoanele care sunt şomeri înregistraţi în baza de date a AJOFM Gorj, precum şi persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare şi care sunt înregistrate la agenție. Cursurile sunt gratuite. 

 

Vizualizări: 1,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: