Eveniment

Cal pe șosea, la momentul impactului - VIDEO

Accidentul de la Bengești Ciocadia, în care a murit un biciclist, a fost filmat de un participant la trafic. Din imagini rezultă că șoferul a mai avut momente în care a mers în zig-zag, dar și că i-a ieșit un cal în față atunci când a acroșat biciclistul. Potrivit unor surse, autorul accidentului a suferit o criză diabetică în timp ce era la volan. Acesta ar fi patronul unei cunoscute cofetării din Baia de Fier.

„La data de 15 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că pe DN 67 în comuna Bengești-Ciocadia a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Polițiști deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 70 de ani, din comuna Baia de Fier, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 Bengești-Ciocadia, din direcția Târgu Jiu- Râmnicu-Vâlcea, a acroșat un bărbat 52 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia, care se deplasa în afara părții carosabile pe lângă bicicletă.

Echipajul medical sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul bărbatului de 52 de ani, trupul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Vizualizări: 3,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: