Actualitate

Primăria Târgu Jiu vrea să cumpere un teren de la afaceristul Măroiu

Administrația locală intenționează să cumpere un teren care se află în posesia omului de afaceri Nicolae Măroiu. Este vorba de un imobil cu o suprafață de 152 mp, situat pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu. 

Omul de afaceri a depus la primărie, încă din a două jumătate a lunii februarie, o ofertă de vânzare a terenului în cauză. Suprafața respectivă ar fi fost dobândită de administratorul societății Tamar SRL în baza unei sentințe civile din 1996. 

În vederea studierii oportunității cumpărării terenului de pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, primarul Marcel Romanescu a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local, pentru întocmirea unui raport de evaluare a suprafeței de 152 mp. Pentru că raportul este solicitat de primărie, contravaloarea acestuia va fi plătită din bani publici.

Primăria Târgu Jiu ar fi interesată să valorifice terenul respectiv prin înființarea și amenajarea de parcări rezidențiale, conform raportului atașat proiectului de hotărâre, semnat de directorii Constantin Răduțoiu și Mihai Mincă. 

Proiectul a fost dezbătut în ședința Consiliului Local Târgu Jiu de miercuri, 27 aprilie.  

 

Vizualizări: 3,848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: