Social

Primăria Crușeț angajează doi muncitori calificați

Serviciul Public de Alimentare cu Apă și Canalizare din Crușeț are nevoie de doi muncitori calificați, un post fiind pe perioadă determinată.

Primăria Comunei Crușeț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două posturi de muncitor calificat. Primul concurs se va organiza pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor calificat I, la Serviciul Public de Alimentare cu Apă și Canalizare Cruseț, al doilea concurs fiind pentru același post dar pe o perioadă nedeterminată.

În vederea participării la concurs şi a ocupării celor două posturi sunt necesare studii medii, școala profesională, atestate cu diplomă de absolvire precum și abilități și calități precum: capacitatea de analiză şi sinteză; uşurinţă în exprimarea ideilor, deprinderea de a vorbi în public; discernământ şi capacitatea de a rezolva problemele; adaptabilitate la situaţii de criză; echilibru emoţional; receptivitate faţă de problemele socio-umane. Nu se solicită vechime în muncă pentru acest post.

Termenul limită de depunere a dosarelor pentru primul post, pe perioadă determinată, este data de 27 ianuarie, proba scrisă fiind programată pe data de 6 februarie iar interviul pe 8 februarie.

Pentru cel de-al doilea post, pe perioadă nedeterminată, dosarele se pot depune până la data de 3 februarie iar proba scrisă este programată pe data de 13 februarie urmată de interviu, pe data de 15 februarie.

 

 

Vizualizări: 491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: