Social

Primăria caută director pentru CSM Târgu Jiu 

Primăria Târgu Jiu a scos la concurs postul de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM). Postul este ocupat de șeful Serviciului Secții Sportive din cadrul clubului, promovat temporar în această funcție.

Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până în data de 14 iulie, ora 17.00, la Compartimentul resurse umane, managementul funcţiei publice și contractuale din cadrul primăriei.

La concurs se pot înscrie absolvenții de studii universitare în domeniul educație fizică și sport, cu diplomă de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției sau cu diploma echivalentă. Totodată, candidații trebuie să aibă și minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor, din care cel puțin 3 ani în funcții de conducere în domeniul educație fizică și sport.

Candidații vor susține proba scrisă în 26 iulie, iar interviul în maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Concursul se va desfăşura la sediul primăriei.

Organizarea concursului pentru postul de director al CSM Târgu Jiu, care este unul contractual, a fost aprobată de Consiliul Local în ședința extraordinară din data de 16 iunie. 

 

Vizualizări: 1,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: